Ako izbrišete stranku iz šifrarnika, ona više neće biti prikazana u pregledu stranaka niti će je biti moguće odabrati na izlaznim računima, primljenim računima i u ostalim dijelovima programa koji su povezani sa šifrarnikom stranaka.
- Odaberite stranku koju želite brisati.
- Kliknite Briši.
- U prozoru za potvrdu brisanja (Zaista želite brisati?) kliknite U redu.
PAŽNJA!
Šifrarnik stranaka povezan je s drugim dijelovima programa. Stranku je moguće izbrisati samo ako nije povezana ni s jednim već unesenim podatkom ili dokumentom. Ako postoje povezani podaci, program neće dopustiti brisanje.
Ako je ista stranka u šifrarniku unesena dva puta, a uz obje su već povezani dokumenti, preporučujemo da ih udružite. Udruživanjem će se povezati svi dokumenti s jednom strankom, dok će se druga, suvišna stranka automatski izbrisati.